
Sulama Sorunu Kaçak Elektrik Olarak Yansıyor
Küresel Batarya Pazarları Hızla Büyüyor ve Tedarik Riskleri de Artıyor
MWM, Yüksek Verimli TCG 4170 V20 R ile Güç Üretim Portföyünü Genişletiyor
|
TÜREB'ten "Mücbir Sebep" Çağrısı![]()
Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği TÜREB, önce Çin, ardından da Avrupa’yı yoğun bir biçimde etkileyen koronavirüs salgını dolayısıyla türbin tedarikçilerinin imalat tarafında ciddi gecikmeler yaşamakta olduklarını, bunların da türbin teslim sürelerini olumsuz etkileyeceğini belirtti. Türkiye’de birçok rüzgar enerjisi santralinin bu yıl tamamlanmasının riske gireceğini belirterek bu durumun ‘mücbir sebep’ olarak değerlendirilmesi ve mevcut YEKDEM mekanizmasına göre en son Aralık 2020’de devreye girmesi gereken santraller için mücbir sebep kaynaklı mevcut gecikmeler göz önünde bulundurularak bu tarihin ötelenmesi yönünde çağrı yaptı.
İlginizi çekebilir... OEDAŞ Akıllı Şebeke Yatırımlarıyla Geleceğe HazırlanıyorElektrik dağıtım faaliyetlerinde yüksek verimlilik, güvenilirlik ve sürdürülebilirliği esas alan OEDAŞ, bu kapsamda akıllı şebeke yatırımları ve bakım... BEDAŞ, "BeSTAR" Programı ile Genç Mühendisleri Sektöre HazırlıyorBoğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından 2020 yılında hayata geçirilen ve sektörde örnek uygulamalar arasında gösterilen BeSTAR Yeni Nesil Mü... Şişecam Solarex Fuarı'na KatıldıŞişecam, 8-10 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı, Solarex İstanbul'a katıldı. Düz cam ala... |
|||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.