
Sulama Sorunu Kaçak Elektrik Olarak Yansıyor
Tamer Tazefidan: "Enerji Güvenliği, Ülkelerin Stratejik Güvenlik Meselesi Haline Geldi"
Küresel Batarya Pazarları Hızla Büyüyor ve Tedarik Riskleri de Artıyor
MWM, Yüksek Verimli TCG 4170 V20 R ile Güç Üretim Portföyünü Genişletiyor
|
Enerjisa'dan İki Önemli Atama![]()
Enerjisa Satış Şirketleri Genel Müdürü Hüseyin Çağlar olurken, İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Başkanlığı’na Hakan Timur getirildi. Konuya ilişkin detayları ekte inceleyebilirsiniz.
Enerjisa Satış Şirketleri Genel Müdürü Hüseyin Çağlar oldu
Hüseyin Çağlar, Sabancı Holding ve E.ON ortaklığındaki Türkiye’nin lider enerji şirketi Enerjisa’nın, en yenilikçi uygulamalarla sektöre yön verme vizyonu ile yönettiği elektrik perakende satış faaliyetlerinden sorumlu olacak.
Kariyerine 1996 yılında Procter & Gamble Türkiye'de başlayan Çağlar, 2009 yılına kadar çeşitli birimlerin yönetimini üstlenirken, 2009-2012 yılları arasında ise Procter & Gamble İsviçre'de Pazarlama ve Strateji Planlama Direktörü pozisyonunda bulundu.
2012 yılından bu yana Vodafone Türkiye’de Satış Direktörü olarak görev yapan Hüseyin Çağlar, İstanbul Atatürk Fen Lisesinden ve Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
Enerjisa İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Başkanlığı’na Hakan Timur getirildi
Hakan Timur, Sabancı Holding ve E.ON ortaklığındaki Türkiye’nin lider enerji şirketi Enerjisa’da organizasyonel iklim ve kültür gelişimi, değişim yönetimi ve stratejik insan kaynakları süreçlerinin yönetiminin yanı sıra, iç ve dış iletişim yönetimi ile iş mükemmelliği faaliyetlerini yönetmektedir.
2011-2016 yılları arasında Sabancı Holding-Heidelberg Cement JV ortaklığındaki Akçansa’nın insan kaynakları süreçlerinin yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüş olan Hakan Timur, kariyerine 1997 yılında Marsa-Kraft Foods International’da başladı. Ardından Sabancı Grubu’nda sırasıyla Gıda Grubu İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Sabancı Holding İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Kordsa Global’de Global İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevlerini yürüttü.
1998-2000 yılları arasında Sabancı Holding “Talent Pool” ve 2009’da Sabancı Lider Takımı (SALT) gelişim programlarında yer alan Timur, STK’lar bünyesinde aktif rol alıp, “Profesyonel Koçluk” eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü ve Sabancı Üniversitesi Enerji ve Teknoloji Yönetimi Master Programı mezunu olan Hakan Timur, evli ve 2 çocuk babası.
İlginizi çekebilir... OEDAŞ Geleceğin Mühendisleri ile Bir Araya GeldiKadın istihdamının düşük olduğu enerji sektöründe fırsat eşitliğinin sağlanması ve bu konuda farkındalık oluşması amacıyla 2019 yılından bu yana '... Enerjisa Enerji Üst Yönetiminde Görev DeğişimiOğuzhan Özsürekci, 1 Ağustos 2026 itibarıyla Enerjisa Enerji CEO'luğu görevini üstlenirken, Dağıtım Şirketleri Genel Müdürlüğü görevini ikinci bir... CW Enerji'den Küresel Pazarlarda Güçlendiren BaşarıTürkiye ve Avrupa'nın önde gelen fotovoltaik güneş paneli ve hücre üreticilerinden biri olan CW Enerji, yenilenebilir enerji teknolojilerinde çıta... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.