
Yeni Bir Başlangıç
Tamer Tazefidan: "Enerji Güvenliği, Ülkelerin Stratejik Güvenlik Meselesi Haline Geldi"
Küresel Batarya Pazarları Hızla Büyüyor ve Tedarik Riskleri de Artıyor
Veri Merkezi Çağında Şebekeyi Korumak: Talep Baskısını Azaltmanın Yolları
MWM, Yüksek Verimli TCG 4170 V20 R ile Güç Üretim Portföyünü Genişletiyor
|
Mitsubishi Electric Türkiye'deki 10. Yılını Kutladı![]()
Teknoloji devi Mitsubishi Electric, ülkemizde uzun yıllar önce distribütörlüklerle başlattığı hikâyesini daha da güçlendirmek amacıyla 2012 yılında Türkiye’deki faaliyetlerine resmi olarak başlamasının 10’uncu yıl dönümünü kutluyor. Japonya ve Avrupa’dan birçok önemli yöneticiyi İstanbul’daki 10. yıl organizasyonunda ağırlayan şirket, Manisa’da yer alan klima üretim üssü Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş. fabrikasına ziyaret de düzenledi. Ziyaret heyetinde; Mitsubishi Electric Corporation Başkan ve CEO’su Kei Uruma, Mitsubishi Electric Corporation Global Stratejik Planlama ve Pazarlama Grup Başkanı Noriyuki Shimizu, Mitsubishi Electric Europe Başkan ve CEO’su Shunji Kurita ve Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş. Başkanı Shingo Nonoue başta olmak üzere üst düzey isimler yer aldı. Mitsubishi Electric’in Türkiye’de son 10 yılda öncü işlere imza atmasından gurur duyduklarını ifade eden Mitsubishi Electric Corporation Başkan ve CEO’su Kei Uruma; “Bir dünya devi olan şirketimiz; bu sene 10. yılını kutladığı Türkiye’nin potansiyeline, stratejik konumuna, genç ve dinamik nüfusuna her zaman güvenerek çok büyük yatırımları burada gerçekleştiriyor. En önemlisi de bir üretim üssü olarak Türkiye’ye büyük önem veriyoruz ve fabrikamızda yatırımlarımız hızla devam ediyor, Türkiye’den dünyaya uzanan bir ihracat ağı oluşturuyoruz. Üretim gücüne inandığımız Türkiye’ye katma değer sağlayacak projeler hayata geçirmeye ve yatırım yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Mitsubishi Electric’in köklü inovasyon mirasını rehber kabul ediyor İlginizi çekebilir... Enerjide Yeni Yatırım Dalgası Antalya'da Masaya YatırılacakTürkiye, güneş ve rüzgarda kurulu gücünü 2035'e kadar 120 bin megavata çıkarmayı hedeflerken, bu dönüşüm için 80 milyar dolarlık yatırım öngörülüy... Güneşten Elektrik Üretimi Rekor TazelediGüneş enerjisinden elektrik üretimi, haziran ayında kırılan rekorun ardından temmuz ayında rekor tazeledi.... Gelgit RES 49,5 MWe Kurulu Gücüyle Temiz Enerji Üretimine Katkı SağlayacakEfor Holding iştiraklerinden Gelgit Yenilenebilir Enerji, Türkiye'nin yenilenebilir enerji dönüşümüne güçlü bir ivme kazandıracak rüzgar enerji sa... |
|||||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.