İçeriğe geç
Enerji ve Çevre Dünyası Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Bis Enerji, Elektrik Santralini GE ile Güçlendiriyor

1.577 okunma91. Sayı (OCAK - ŞUBAT 2012)

Bis Enerji, Elektrik Santralini GE ile Güçlendiriyor
BISGE, Bis Enerji’ye üretim kapasitesinin artırılması için 48 megavat LM6000-PC Sprint aeroderivatif gaz türbini tedarik edeceğini duyurdu. 2012 yılının Ağustos ayında ticari faaliyete geçecek olan tesisinin kurulu güç kapasitesi 410 megavattan 495 megavata çıkacak. Santral böylece yaklaşık 200 bin haneye daha enerji vermeye yetecek bir kapasiteye ulaşacak.
 
Bis Enerji Genel Müdürü Fırat Alparslan konu ile ilgili açıklamasında, “GE ile 1992 yılından bu yana birlikte çalışıyoruz. GE teknolojileri ile şebekeye çevresel yönetmeliklere uyumlu ve ekonomik anlamda avantajlı enerji üretimi sağlıyoruz. GE’yi uzun vadeli çözüm ortağımız olarak görüyoruz. Şirketimizi büyütmeye devam ettikçe önümüzdeki yıllarda da GE ile iş birliği yapmayı hedefliyoruz” dedi. 
 
GE Power & Water, Aeroderivatif Gaz Türbinleri Başkanı ve CEO’su Darryl Wilson “Yüksek kapasiteli üretim, enerji verimliliği, yakıt esnekliği, düşük çevresel etkiler ve düşük işletme ve bakım maliyetleri müşterilerimiz için gittikçe daha önemli hale geliyor. GE’nin LM6000-PC Sprint aeroderivatif gaz türbini teknolojisi bu anlamda mükemmel bir çözüm sunuyor” diye konuştu.

Paylaş

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
200x200 piksel Reklam Alanı

Advertorial

Tümü: Advertorıal