
ETD Elektrik Fuarda Yeni Sözleşmelere İmza Attı![]()
18. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı"nda arazi Güneş enerji santral (GES) kurulum sözleşmeleri imzalayarak etkinliğe damgasını vurdu. Bu yıl 35.000 m²'lik geniş bir alanda gerçekleşen etkinliğe, güneş ve rüzgar enerjisi başta olmak üzere birçok yenilenebilir enerji paydaşı katıldı. Enerji sektöründe yatırım yapmak isteyen binlerce profesyonelin katıldığı açılış, İstanbul Fuar Merkezi'nde Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Coştu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. ETD Elektrik, bu önemli etkinlikte yenilikçi projelerini ve arazi GES çözümlerini paylaştı.
“ETD Elektrik” müşteri portföyünü genişletiyor!
"Arazi GES projelerimiz ile vites yükseltiyoruz” İlginizi çekebilir... Eksim Enerji Yatırımlarıyla Kurulu Gücünü 1.030 MW'a Çıkarmayı HedefliyorTürkiye'nin yeşil enerji dönüşümüne katkı sunmayı misyon edinen Eksim Enerji, yeni projelerini devreye almaya ve kurulu gücünü yükseltmeye devam e... Rüzgar Enerjisi Sektörü İzmir'de Buluştu, TÜREK 2025 Yoğun Katılımla GerçekleştiTürkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından organize edilen Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı rüzgar enerjisi organizasyonu olan Türkiye ... Yenilenebilir Enerjiye 2 Bin Megavatlık Yeni KapasiteRüzgâr ve güneş enerjisinde 2035 yılında 120 bin megavatlık kurulu güce ulaşmayı hedefleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, her yıl 2 bin megava... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.