
OMV Yıllık Olağan Toplantısı Sonuçlarını Açıkladı![]()
![]()
Genel Kurul’da kararlaştırılan her hisse için 1.00 Euro temettüyle birlikte kar payı ödeme oranı %32’ye tekabül edecek. Ödeme günü olarak 24 Mayıs 2011 seçildi. Toplantıda yıllık finansal raporlar sunuldu ve Denetleme Kurulu ve Yönetim Kurulu yönetimsel kararları alındı. Denetleme kurulunun yıllık ödemeleri 2010’la aynı seviyede tutuldu. Ernst & Young Wirtschaftsprüfungsgesellschaft Viyana şirketi, 2011 yılı grup müfettişi seçildi.
Ayrıca OMV CEO’su Gerhard Roiss, Gülsüm Azeri’nin 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere OMV’nin Petrol Ofisi de dahil Türkiye’deki tüm faaliyetlerinin yeni CEO’su olarak atandığını açıkladı. Gülsüm Azeri’nin atanmasını yorumlayan Gerhard Roiss: “Gülsüm Azeri’nin CEO olarak Petrol Ofisi bünyesine dahil olmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Kendisi bu pozisyona getirdiği zengin deneyim ve uzmanlığı ile İcra Kurulu’nun mevcut donanımına katkı sağlayacaktır. OMV’nin Türkiye stratejisinin gözden geçirilip geliştirilmesi yolunda Gülsüm Hanım’ın değerli katkılarını bekliyoruz” dedi.
İlginizi çekebilir... İş Grubu Rüzgar Türbini Üreticisi Ateş Çelik'e Ortak OluyorYenilenebilir enerji alanında yerli ekipman üretiminin öncü şirketlerinden Ateş Çelik'e, İş Bankası Grubu tarafından ortak olunmasına yönelik pay ... Enerjinin Geleceği Maxxen Ev Sahipliğinde KonuşulduYenilenebilir enerji sektörünün önde gelen mühendislik firmalarından Kontek Enerji'nin yüzde 100 iştiraki olan Maxxen'in ev sahipliğinde Ankar... Efor Holding'den 280 Milyon Dolarlık Rüzgar Enerjisi Yatırımı: Nordex ile 209,5 MW'lık Stratejik Ortaklıkİş birliği çerçevesinde, YEKA RES-2024 kapsamında Sivas'ta 160 MW kurulu güce sahip bir rüzgâr enerji santrali ile İstanbul'un Silivri ve Çat... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.