
Sulama Sorunu Kaçak Elektrik Olarak Yansıyor
Küresel Batarya Pazarları Hızla Büyüyor ve Tedarik Riskleri de Artıyor
MWM, Yüksek Verimli TCG 4170 V20 R ile Güç Üretim Portföyünü Genişletiyor
|
İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nden Futurallia 2012- Lille’e Davet![]()
Fransa’nın Lille şehrinde 27-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 8 binden fazla ikili iş görüşmesinin hedeflendiği Futurallia 2012 – Lille Uluslararası İş Görüşmeleri Forumu’na İDTM aracılığı ile Türk firmalarından oluşan bir heyet iştirak edecek. Katılımcı firmaların 2 gün boyunca diğer firmalar ile önceden ayarlanmış 16 adet ikili görüşmelerde bulunacağı, katılan diğer kuruluşlar ve firmalarla networking ve görüşme imkanına sahip olacağı bu uluslararası organizasyona iştirak etmek isteyen firmalar 800 Euro’luk bir ücret ödeyerek katılabilecekler. Kayıt bedeli ile birebir iş görüşmeleri, organizasyon alanında kurulan sergi bölümüne giriş, çeviri hizmetleri, birçok ihracat uzmanının katıldığı sunumlara erişim, Avrupa pazarı hakkında bilgiler, organizasyon kataloğunda yer alma imkanlarından yararlanılabilecek. Her yıl farklı bir ülkede düzenlenen Futurallia İş Görüşmeleri Forumu 2013 yılında ise haziran ayında, İDTM tarafından İstanbul’da düzenlenecek.
Bu çerçevede, söz konusu İDTM delegasyonuna katılmak isteyen firmalar aşağıda sunulan irtibat bilgileri aracılığıyla İDTM Dış İlişkiler Departmanı ile iletişime geçebilir ve ayrıntılı bilgi için www.futurallialille2012.com web sitesini ziyaret edilebilirler.
İDTM Dış İlişkiler Departmanı İrtibat Bilgileri Okay Başbuğ Tel: 0 212 468 52 37 Faks: 0 212 465 55 59 E-mail: obasbug@idtm.com.tr
E. Emre Göker Tel: 0 212 468 52 35 Faks: 0 212 465 55 59 E-mail: egoker@idtm.com.tr İlginizi çekebilir... Diler Holding, Energo-Pro, Enerjisa Üretim ve Margün Enerji HESİAD'a KatıldıTürkiye hidroelektrik sektörünün çatı kuruluşu HESİAD, sektörün önde gelen şirketlerinden Diler Holding, Energo-Pro, Enerjisa Üretim ve Margün Enerji&... Adm Elektrik, Fethiye Kıyılarını "Kırmızı Işık"la AydınlatacakDeniz kaplumbağaları, dinozorlardan çok daha önce dünya denizlerinde yüzmeye başladı ve günümüze kadar hayatta kalmayı başarabildi. Milyonlarca yıl sü... Elmacık RES 70,8 MW kurulu güçle tam kapasite üretime başladıYenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını sürdüren Metgün Enerji'nin Kırklareli'nde hayata geçirdiği Elmacık Rüzgâr Enerji Santrali'n... |
|||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.